x

به گزارش روابط عمومی مجتمع اموزش عالی سلامت خمینی شهر در روز یکشنبه 24 دی ماه 1402 آقای دکتر روح اله موسوی زاده مدیر محترم امور فرهنگی دانشگاه به اتفاق آقایان صادقی و امیدی کارشناسان حوزه فرهنگی دانشگاه از مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر بازدید کردند و با حضور در جمع مسئولین و دانشجویان مجتمع به بحث و بررسی مسائل مختلف فرهنگی پرداختند.
در این جلسه مرتضی قادری  معاون محترم مجتمع آموزش عالی سلامت ، ضمن عرض خیر مقدم خدمت مدیر محترم فرهنگی دانشگاه و هیئت همراه ، از حضور دکتر موسوی زاده و همکارانشان در مجتمع و برگزاری جلسه صمیمانه با مسئولین و دانشجویان تقدیر و تشکر نمودند . در ادامه آقای قادری گزارشی از فرایند راه اندازی ، ساخت و تجهیز واحدهای مجتمع  ارائه نمودند .
سپس مدیر محترم فرهنگی دانشگاه ضمن تشکر از زحمات مسئولین و همکاران مجتمع از کارشناسان فعال در حوزه فرهنگی مجتمع خواستند که بیش از پیش از ظرفیت دانشجویان در اجرای برنامه های فرهنگی و دانشجویی استفاده کنند و شرایط را برای بروز استعداد این عزیزان فراهم نمایند .
در ادامه این جلسه ، حاضرین به طرح موضوعات مختلف در حوزه های اردوهای دانشجویی ، برنامه های فرهنگی متمرکز در دانشگاه ، کانون ها و تشکل های دانشجویی فعال در برنامه های مختلف و... پرداخته و تصمیماتی در این حوزه اتخاذ گردید .
سپس دکتر موسوی زاده و هیات همراه و مسئولین مجتمع آموزش عالی سلامت از بخشهای مختلف مجتمع اعم از کلاس های درس ، کتابخانه ، آزمایشگاه مهارت های بالینی و خوابگاه دانشجویی بازدید نمودند .
همچنین تیم بازدیدکننده با دانشجویان مجتمع ساکن در خوابگاه نشست صمیمانه ای را برگزار کرده و از نزدیک با دیدگاهها ، مشکلات و مسائل مطروحه آنان آشنا شدند.