برگزاری جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود

جلسه معارفه دانشجویان جدیدالورود کاردانی فوریت های پزشکی روز یکشنبه 1401/11/23 ساعت 10-12 صبح در محل مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر با حضور معاون مجتمع و تعدادی از مسئولین واحدها برگزار شد . در ابتدای جلسه آقای مرتضی قادری معاون آموزشی، پژوهشی و دانشجویی مجتمع ضمن خوش آمدگویی به دانشجویان، توضیحاتی را در خصوص معرفی مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر و همچنین معرفی رشته فوریتهای پزشکی و آینده آن ارائه نمودند و سپس توصیه‌هایی به دانشجویان داشتند از جمله رعایت اخلاق و شان و منزلت، فراگیری علم و دانش و روحیه پرسشگری و مطالبه‌گری، رعایت نظم و مقررات آموزشی و مسئولیت پذیری و در نهایت به سازندگی فردی، اجتماعی و علمی دانشجویان اشاره داشتند. در ادامه مسئولین واحدهای مختلف مجتمع ، ضمن معرفی واحد مربوطه، توصیه هایی به دانشجویان داشتند. در بخش پایانی جلسه نیز مسئولین مجتمع به سوالات دانشجویان پاسخ دادند.