موفقیت دانشجویان فوریتهای پزشکی مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر در آزمون کارشناسی ناپیوسته سال 1401

به گزارش روابط عمومی مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر ، براساس نتایج اعلام شده از سوی سازمان سنجش آموزش کشور تعدادی از دانشجویان این مجتمع موفق به کسب قبولی در آزمون کارشناسی ناپیوسته فوریتهای پزشکی سال 1401 شدند .

گفتنی است آزمون كارشناسي ناپيوسته فوريت‌هاي پزشكي جزو آزمون های نیمه متمرکز بوده و داوطلبین می بایست علاوه بر شرکت و قبولی در آزمون کتبی، در مصاحبه و سایر مراحل گزینش نیز موفق به کسب امتیاز قبولی شوند .

بر این اساس از مجموع 17 نفر دانشجویان کاردانی فوریتهای پزشکی ( ورودی سال 1399 ) این مجتمع ، تعداد  6 نفر از دانشجویان موفق به کسب قبولی در مرحله اول آزمون کاردانی به کارشناسی شده و به مرحله مصاحبه راه یافتند و از این تعداد  5 نفر از دانشجویان موفق به کسب قبولی در مصاحبه و به عنوان پذیرفته شده نهایی از طرف سازمان سنجش آموزش کشور معرفی شدند.

این موفقیت را به دانشجویان گرامی تبریک عرض نموده و از خداوند متعال توفیقات روزافزون برای ایشان و همه دانشجویان و دانش آموختگان مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر را خواستاریم.

اسامی افتخار آفرینان مجتمع آموزش عالی سلامت خمینی شهر در کنکور کاردانی به کارشناسی سال 1401 به شرح ذیل می باشد :

آقاي علی نوری      قم

آقاي حمیدرضا طائی     یزد